Belajar Fotografi | Tips & Teknik Fotografi | Tutorial Fotografi Reban Ilmu | Kongsi Secebis Ilmu Fotografi

13Jul/110

Penting ke Outing? | Ilmu Fotografi

Outing? Bila? Kat mana? Berapa ringgit?

Hmmmm..... Boleh dikatakan semua photographer teruja bila dengar outing, semua nak join, lebih2 lagi mereka yang baru berjinak2 dalam dunia 'lensa boleh tanggal' ni... Time ni lah nak jumpa mereka2 yang lebih arif dalam bidang ni. Yelaa... Nak join kelas, mahal katanya.... Biasa lah tu.. Body dan lensa stok2 dewa,,, bateri pakai 3rd party.... Jimat katanya.... Boleh aje tak nak join kelas, asal rajin menggodeh dan meng'google'.. Cuma lambat ler sket... Org naik roket ke bulan, kamu naik kereta lembu... Hheeee....

Melencong ke lain pulak,, hihhihiiii....  Sori2...

Okeyy... So, rajin2 ler join outing, kalau berkesempatan tu.. Bukan saja dapat bertukar2 pendapat,, malah mengeratkan lagi silaturrahim...

Sesetengah outing berbayar tu bukan apa,, untuk token model atau talent,, yelahh penat tonggeng meniarap tuu.... Ok la tuh,, tinggal join.. tak payah korang sibuk2 nak anjur, cari model, cari peserta, lokasi, dan sebagainya.

Haa... Senang kan nak cari ilmu?

Ahahhh... Tips basi,, tapi boleh lah nak penuh2kan blog ni..... Hik.. Hik... Hik....

Sape nak join outing akan tangan!! Ni  kompom free punya... Hehehee...

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.